Nyskapende LADY HEART har noen klare kjennetegn;

Det unike designet er skapt ved å sette sammen 3 diamanter.  De 2 halvmåneformede diamantene, som nærmest omfavner en princess cut diamant, gjør LADY HEART til kjærlighetens symbol.

Alle kvalitetsdiamanter med 56 fasetter er gnistrende flotte.  LADY HEART gnistrer enda mer med totalt 171 fasetter.  At diamantene har kvaliteten TWVS gjør spillet enda mer imponerende.

De tre diamantene i LADY HEART danner ett mer perfekt hjerte enn der hvor 3 runde brillianter settes sammen.

Australia Diamonds ble etablert I 1989 og er kjent for å være en av diamantindustriens mest dynamiske og eksklusive aktører. Firmaet innovative DNA, ledet blant annet til det som er kjent som «the lady cut» – en 57 fasetters, halvmåneformet diamant.  Ut fra denne slipen ble LADY HEART skapt.  Konstruksjonen har oppnådd stor anerkjennelse internasjonalt og står registrert med hele 4 internasjonale patenter for slip og design.

LADY HEART kan nå kjøpes i eksklusive juvelerforretninger verden over.

LADY HEART konseptet er kjennetegnet ved at 2 halvmåneformede diamanter omfavner en princess cut diamant.  Denne unike diamant settingen skaper ikke bare det perfekte hjerte men gir også langt bedre refleks av lys enn en i en vanlig brilliant.  På toppen av det hele virker hele smykket større slik diamantene er fattet.

Firmaet, Australia Diamonds’ står også bak den unike Flame Step Cut som faktisk har nådd den annerkjennelsen at Gemological Institute of America (GIA) har, for første gang i historien, tok inn en ny form i sin graderinsoversikt og benevnte den med utviklers navn: Flame Step Cut.

LADY HEART leveres i dag i Norge i 0,25ct i ring og anheng samt i 0,30ct i ørepynt.  Diamantene er i TWVS og fattet i 18ct hvitt gull.

LADY HEART ANHENG

PERFEKT TILPASSET

LADY HEART RING

SOFISTIKERT KJÆRLIGHET

LADY HEART