Den nye, etterlengtede katalogen fra Emotions er nå finne hos velrenommerte gullsmeder.  Den helt nye katalogen tar deg gjennom de fleste aspekter av smykker til bryllup.

FRIERRINGEN

Det er blitt en sterk tradisjon at man frir med en klassiske diamantring.  Enten en ren enstens ring med en stor diamant eller en ring med tre stener eller rosetter.  Tanken med de tre stener er at de symboliserer fortid, nåtid og fremtid.  Midtsteinen som da ofte er litt større symboliserer nåtid.

DEN KLASSISKE GIFTERING

En ring er ikke en ring.  Det er de mange detaljer du selv kan avgjøre som gir deg din helt spesielle ring.  Du kan velge blant mange ulike profiler (former), bredder overflater og metaller.  De aller fleste ringene leveres i gult gull med høypolert overflate.  Gjerne med buet innside for økt komfort.  Med tanke på at gull slites og skal brukes over svært mange år – hver dag – kan det være lurt å velge en litt tykk skinne og en overflate som bare blir finere og finere etter som årene setter sitt preg på ringen.

Hvitt gull er også blitt mer og mer vanlig. Kanskje spesielt fra Emotions da disse produseres uten bruk av rhodium noe som gjør de like enkle å pusse opp som gult gulls ringer.

Platina er også kommet mer i skuddet.  En ring i platina er regnet som meget eksklusiv.  I tillegg til at den føles solid og god pga den høye egenvekten så er metallet også seigere enn gull noe som gjør at den slites på en annen måte enn gull.  Ringen beholder massen og blir ikke tynnere selv om den også selvfølgelig tar riper.  Da kan den imidlertid bare pusses opp igjen.

MORGENGAVEN

Morgengaven er ett en spennende gave til bruden dagen etter bryllupet.  Her er det mange muligheter men diamanthjerter, allianceringer og diamantsett (ring/ørepynt/anheng) som aktuelle varianter.  Fine fargesteinssmykker er også populært.

BRYLLUPSDAGER

Her er det mange mulighet avhengig av både antall år og personlig smak.  På 40 års dagen er imidlertid ett rubin smykke ett must.
Ta deg tid til å titte på brosjyren og bli inspirert.  Ellers er den klassiske gullsmedbutikken stedet å hente informasjon og kjøpe trygt.

NY KATALOG

Hent katalogen hos en gullsmed eller last den ned fra kapittelet “merkevarer” på denne nettsiden.

I GIFTETANKER?