ZINZI SILVER JEWELRY

TOPP DESIGNERE
Den attraktive ZINZI kolleksjoner er designet av noen av verdens beste smykke designere.  Hver 6 måned lanseres det nyheter slik at du alltid vil være tidlig ute med de nye trendene.

HØY KVALITET
Vi bruker store ressurser på å levere topp kvalitet.  Alle ZINZI smykker er laget av spesielt utvalgte produsenter som bruker det siste innen high tech produksjonsutstyr for å gi merket den beste kvalitet som kan skaffes.

INTERNASJONALT MERKE
ZINZI har sitt hovedkontor i den internasjonale byen Rotterdam, Holland.  Herfra styres distribusjonen av ZINZI til over 20 utvalgte markeder i verden.  I denne pulserende transporthovedstaden i Europa sitter det et erfarent og dedikert team med stor passion for det å lage de fineste smykkene.

Internasjonalt har merket mange venner og ambassadører.  I Norge har Marion Ravn vært ambassadør for merket over flere år.

ZINZI katalogen for 2016 er kommet!  I denne kan du se et lite utsnitt av klassiske, trendy smykker fra ZINZI lekkert presentert av Marion Ravn.

Trykk på bildet til høyre for å laste ned siste katalog

Høy kvalitet og “easy to wear” tankegang har alltid preget ZINZI.  To eksempler på dette er at alle smykker fra ZINZI er i 925 sølv og rhodinert slik at de holder seg pene.  Videre er alle ringer tilgjengelig fra og med str 50 til og med str 62 på annet hvert nummer (partall).

ZINZI har nå 2 veldedighetsprosjekter gående.

ZINZI har internasjonalt samarbeidet med Pink Ribbon Foundation i en årrekke for å reise midler til den viktige forskningen rundt brystkreft spesielt.  Det andre prosjektet er å bidra til å bygge skoler i Afrika.  (Ordet ZINZI betyr faktisk “du er pen/ser bra ut” i Sør-Afrika