100 år med tradisjoner

SILVER byChristophersen står for tradisjoner og klassiske smykker med god kvalitet.  Alt du trenger for å føle deg vel.  Perfekt som gaver til deg selv eller andre enten anledningen er stor eller liten.

KLASSISK SMYKKESTIL OG ANDRE TRENDER.
Den langsiktige trenden har over en periode gått mot de klassiske, tradisjonsrike konsepter og former.  Dette merkes også på etterspørselen.  I Silver byChristophersen finner du derfor mange sett varianter (øre/ring/anheng) med ett klassisk uttrykk.  Rosetter, enstens og tilsvarende klassiske smykker selges som aldri før også i rhodinert sølv med Cubic Zirkonia.  For å ha samme look som hvitt gull leveres nå de aller fleste sølv smykker rhodinert.  En bonus da er at du unngår at de gulner/oksyderer og må pusses.

SILVER by Christophersen er imidlertid mye mer enn juvelstilen.  Her finner du alt fra trendy armbånd og kjeder, graveringsplater, medaljonger, hjerter og mye mer.
Trenden viser også at smykkene har blitt mindre.  Klassiske smykker skal i motsetning til statement smykker diskre understreke din stil og ikke spille hovedrollen i ditt antrekk.  En annen viktig trend er at andelen smykker som er forgylt i gult eller rosé er stadig økende.

Uansett hva du velger håper vi du blir fornøyd med ditt smykke fra SILVER byChristophersen!

RINGER OG STØRRELSER

Ikke alltid enkelt å vite størrelse. Alle fingre er forskjellige og noen liker de stramt på, andre mer løst.  Det fleste av våre ringer leveres mellom 50 og 58 men vi har gode alternativer både i større og mindre størrelse.  Ta kontakt så hjelper vi deg så langt vi kan.

.

ANHENG OG KJEDER

Husk at de aller fleste av våre anheng leveres med kjede inkludert i prisen. Disse er tilpasset smykket i lengde og type så langt det lar seg gjøre.

.

HVOR FINNES SMYKKENE?

SILVER byChristophersen distribueres gjennom utvalgte faghandlere. Vi vil at du skal føle deg helt trygg når du har valgt ett smykke fra SILVER byChristophersen.

.