Prinser og prinsesser

Smykker er en av de få produktgrupper som brukes av både voksne og barn. Selv om smykkene er forskjellige så gir det barna en følelse av å være noe ekstra.  Litt prinsesse og litt som mor eller storesøster.  Er det en liten prins så føler han seg kanskje litt som far med ett lite halssmykke for eksempel.
Det finnes mange varianter av barnesmykker.  Felles for de fleste er barn ofte liker de med sterke farger.  Sølv med lakk eller emalje slår alltid an hos de minste.  Etter hvert som barnet vokser til blir stilen mer og mer lik den voksne.

Barnedåp og navnefest.
Her er både små klassiske hjerter i gult gull, kors og små plater populære.  Også Min Første Diamant som leveres i ett spesialetui er en sikker vinner.  Små armbånd med charms eller graveringsplater er også i skuddet.  Allerede nå kan man kanskje ane fars ambisjoner med små halskjeder med en fotball i gull.  Populært til både gutt og jente er også stjernetegn som anheng både i sølv og gull

Venninnegaver
Populære gaver her er enkle, tynne armbånd men også anheng i sølv.

Fødselsgaver/konfirmasjon
Da begynner gjerne smykkene å nærme seg de voksnes stil og vi ser mer interesse for kjeder med og uten anheng, tynne armbånd i gull og anheng med symboler/graveringer.

Min Første Diamant

En særdeles populær gave med spesialetui og kjede er Min Første Diamant.  Finnes i flere størrelser og hvitt og gult gull med diamant.

MFD med eske

Farger er gøy

Enten det er klær, bøker, tv eller spill så er sterke farger populært hos barn.  Så også på smykker.  Sølv med epoxylakk eller emalje er populært til de minste prinsessene.

Kids med farger

Gaver til barn

Tradisjoner og symbolikk er viktig i hverdagen.  Kan det sies tydeligere enn med ett hjerte?  Hjerter ifm dåp/navnefest blir mer og mer populært.  Også stjernetegn/lykketegn har klart fått en fornyet interesse.

Hjerter og stjernetegn