Til de store anledninger...

«Til de store anledningene» passer godt til en stor del av modellene solgt under merket Fine Jewelry byChristophersen.  Viktig er det imidlertid at smykkene også er for alle dagene i mellom.

I de store lyse kontorlokalene i Sandnes skapes det fremdeles nydelige smykker fra bunnen slik som for 100 år siden.  Klassisk håndverk av dyktige gullsmeder.  Det støpes, presses, fattes, freses, slipes og poleres. Det meste for hånd men også med avansert produksjonsutstyr der hvor det bringer oss nærmere målet; Bedre kvalitet og fornøyde kunder.  I tillegg til en ikke uvesentlig produksjon i Norge importeres det også smykker fra anerkjente produsenter i Europa og Østen.

Fine Jewelry er smykker produsert i hvitt, gult eller roséfarget gull (585/14kt).  Mange har innfattede steiner som Cubic Zirkonia, smaragder, rubiner og safirer men først og fremst diamanter.  Innenfor Christophersen finnes noen av landets mest erfarne diamantkjennere.
Klassisk juveler kunst kan være så mye og det er det også i Jewelry byChristophersen. Her finner du klassiske konsepter som alliance, enstens, rosetter men også fantasi/design produkter i form av ørepynt, anheng og ringer.

Verdt å merke seg er også vintage trender innen smykkeverdenen som har gitt knuteprodukter, kamé og granatsmykker en renessanse.

Polaris enstens sett

Fine Jewelry byChristophersen

Diamanter

Ingen edelstener er vel omfattet av så mye symbolikk og mystikk som diamanter.  Samtidig er det fallgruver å gå i som forbruker. Handler du diamanter som kommer fra Christophersen er du trygg både på den etiske bakgrunnen (Konfliktfrie diamanter) men også på at du faktisk får det du betaler for.  Alle større steiner leveres nå med sertifikater fra anerkjente utstedere som GIA, IGI og HDR.  Du vil aldri finne Christophersen diamanter med eksempelvis EGL sertifikater.

Klassisk smågull

Smått er godt!

Det tandre og det klassiske i skjønn forening. Små ørepynt i gull er en vinner og da gjerne tradisjonsrike former som knuter, kuler, perler og hjerter

Smått og klassisk

Diamonds are a girls best friend

og kanskje spesielt når det tar form som det flotte hjertet nedenfor.  Nennsomt bygd opp av hvitt gull og fattet med 26 brillianter/totalt 0,30 i WSI kvalitet.  En ide til gave?

1615914 5cmF